CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, April 18, 2013


Since masuk sem 8

Semakin bz la kita dengan assignment yang semakin berlambak tu.. tapi still sempat lagi tengok runningman la.. hehe...Macam biasa la.. suka sangat wat keje last minitnye Miss A.... Alhamdulilah sem 8 ni macam2 news yang kite dapat.. dari kawan la.. dari family la.. dari En. H la.. Ramai da member2 nak kahwin bulan 8, hujung tahun la.. dengar jer pasal kahwin.. cam biasa la mesti terus alert.. hahaha...(bak kate azie akma..
 Alhamdulilah, hujung bulan tiga, family En. H datang rumah untuk bincang tarikh majlis kami.. Insyallah majlis akan diadakan di Jasin J
Lepas bincang tu, En. H dan family dia hantar kita balik TM, macam2 yang ibu dia nasihatkan.. suruh belajar baik2 n pasal baju nikah kami.. hehe.. cakap sal baju nikah teringat la hari tu kami pergi cari kain untuk baju nikah kami.. Pergi masuk Jakel KL, Gulatis, Nagoya dalam hujan... Nasib baik En. H bawakkan payung berhujan la kami.. Alhamdulilah kita jumpa warna yang kita nak, ala-ala pink belacan..


Tada.... Ni dia kain yang kita berkenan tu .. hehehe..

But suddenly, En. H cakap ibu cakap Nampak lagi suci and manis lau pakai warna putih...And prefer if kita orang pakai kain ni time bertandang nanti.. Because of that reason kita pun keep push En H untuk pergi cari kain nikah pulak... Sampai naik tension la juga dia.. Kesian En. H..
Then suddenly my mum ajak nanti kita pergi la tengok baju nikah sama2.. Hehe.. Punya la excited because my mum sanggup temankan.. hehe.. Hari sabtu yang lepas kita berjaya ajak papa, mama and my sis dua orang tu teman kan pergi Jakel kt KL... Kita pilih warna off white untuk baju nikah kita dengan En. H.. hehe..
Bukan baju nikah jer beli.. Tapi my mum n sis da beli baju untuk dorang pakai sekali time hari kami bersanding... How sweet.. hehehe.. Kita takda tema pun lagi untuk kita pakai time bersanding... But after dorang sume da pilih warna biru, kita pun make my mind tok bersangding warna biru+ pink.. ok x?? hehe

2 comments:

Zyra_N said...

puan to be dh cik aim neh~ tmpg happy...:)

nu'aim said...

insyallah beb.. doakn tok kte yer,, skrg nie mkin berat dugaan antara kte ngn dia..

Post a Comment